Lunch

Mat på Bällstabro VärdshusDet finns alla möjliga typer av lunchställen. Vi har ambitionen att Bällstabro Värdshus skall vara ett självklart val för alla lunchätare i vårt område. Varje dag erbjuder vi minst tio olika lunchrätter som är tillagade med stor omsorg på bästa råvaror. Kvaliteten är så klart avgörande för om din lunchupplevelse hos oss blir så som vi önskar, men vi tror också att utbudet påverkar mycket. Med ett stort antal lunchrätter att välja mellan, kan alla hitta något de gillar – något som gör att större sällskap ofta söker sig hit. Dessutom serverar vi alltid ett lågkalorialternativ för den som är medveten om sin kosthållning, samt ett vegetariskt alternativ för de som önskar det.

En lunch på Bällstabro Värdshus är en klassisk svensk lunch med inslag från det internationella köket. Vi har en stor lokal med plats för femhundra gäster, vilket gör att det brukar finnas plats att sitta ner. Kontakta oss gärna för mer information eller för bokning av bord.

För Er som ska anordna konferens har vi en mycket fördelaktig meny som vi vet kommer att tillfredställa era deltagare. Maten är viktig på en konferens, inte bara för nöjet skull utan även för att höja nivån på konferensen och nivån på koncentrationen.

Lunchmeny som PDF

Ladda ner vår veckomeny i PDF.

Comments are closed.